Harboury culinaire dinervaart

Zin in een bijzondere zaterdag? Ga culinair genieten bij de Stadskombuis met de rookton van Hein & een amuse aan boord.

Chef-kok Hein en gastvrouw Marly van restaurant Harboury ontvangen u met een bubbeltje op hun mooie terras aan de waterkant. Hein leert u meer over het roken in een rookton. Met het vooruitzicht van een heerlijk etentje gaat u aan boord aan de aanlegsteiger van Stadskombuis Harboury voor een vaartocht van een half uur. Als voorproefje krijgt u een lekkere amuse mee. En terwijl u vaart doet de rookton zijn werk. Bij terugkomst gaat u aan wal culinair genieten van heerlijk driegangendiner.

 

datum zondag 17 juni 2018 en 19 augustus 2018 tijd 16-19u

startlocatie Restaurant Harboury aan de Piushaven, Havendijk 75

speciale prijs € 49,50 p.p. (incl. bubbeltje, amuse, driegangendiner, half uur vaartocht)

info www.harboury.nl

reserveren info@harboury.nl of 013-2070065

Powered by themekiller.com