Vaartochten voor besloten groepen

Een geslaagd uitstapje op het water met je familie, collega's of vrienden, inclusief schipper die alles van de omgeving weet. Wat wil je nog meer? En ook onze uiteenlopende vaartochten zijn als groepsvaart te boeken. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

De open rondvaartscheepjes Tilia, Waterlander en Waterjuffer zijn voor besloten groepen te huur inclusief schipper, ook ’s avonds. Bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, familie- of vriendenfeest, of kinderfeestje. Je vaart in de Piushaven en/of op het Wilhelminakanaal. Je vaart bijvoorbeeld met een groep van 12 mensen al een uur voor 110,- euro, 2 uur kost 170,- euro. De prijs is inclusief tekst en uitleg van de schipper.

  • De Tilia is een voormalige groenteschuit. Het scheepje heeft 26 zitplaatsen, maar kan met een beetje inschikken tot 32 mensen vervoeren.
  • De Waterlander, het kleine zusje van de Tilia, is voorzien van een volkomen stille elektrische aandrijving. Hierop kunnen 12 personen meevaren.
  • De Waterjuffer is een anker-aak en meer dan 50 jaar oud. De Waterjuffer is net als de Waterlander een fluisterboot en mag eveneens maximaal 12 passagiers vervoeren.

Eten en drinken voor onderweg kun je zelf meenemen, maar de catering kan ook door ons worden verzorgd. De opstap- of afstapplaats is in principe naar wens. Meestal vertrekken we bij draaibrug Piushaven, de brug tussen Prinsenhoeven en de Hoevenseweg. Aan de kant van de Hoevenseweg is voldoende vrije parkeergelegenheid.

 

reserveren? Klik op de maximale grootte van uw groep:

*Scheepje de Tilia heeft 26 zitplaatsen, maar kan met een beetje inschikken tot 32 mensen vervoeren.

datum en tijdstip op elk gewenst moment kan je varen, van maart t/m november (muv 24 juli – 11 augustus)
Komende week al de boot in? Bel direct 06-25515556! Dit kan je niet online regelen.

locatie op elke gewenste plek die geschikt is, op- en afstapplaats in overleg
info info@tilburgtewater.nl of bel 06-25515556

 

Weer en annuleerregeling 

We varen met open boten, zodat de waterbeleving optimaal is. Zorg er voor voldoende warm gekleed te zijn. Denk aan een paraplu bij kans op een buitje en bij zon aan goede bescherming. Bij onverhoopt slecht weer, aanhoudende harde wind en/of regen, kan in telefonisch overleg kosteloos geannuleerd worden. Als een eventueel reserveprogramma het toelaat, kan met de beslissing het beste worden gewacht tot een paar uur voor vertrek. Een buitje kan worden opgelost met paraplu’s. Het is de ervaring dat dit de pret niet drukt! Verder adviseren we schoeisel aan te doen met stroeve zolen.

Waar gaan we heen?

Route linksaf het Wilhelminakanaal op: We varen door een stedelijke omgeving. Met als bijzonderheden de vele bruggen, nu eens van de andere kant gezien :-), de industriehaven Loven met daarin de imposante Barge Terminal Tilburg, en verderop de monumentale sluis III.
Route rechtsaf het Wilhelminakanaal op: We varen door een groene omgeving, richting Biest Houtakker, sluis IV bij Haghorst en verderop Oirschot.
Piushaven: U kunt uw vaartocht beginnen of eindigen met een ronde door de Piushaven, indien gewenst met uitleg. Dit duurt een half uur. Vanwege de vaste openingstijden van de draaibrug start of eindigt u de vaartocht dan op het halve uur. Dit geldt alleen voor de Tilia, de andere boten kunnen onder de draaibrug door.

Om een idee te geven: In 2 uur tijd kom je linksaf (heen en terug) maximaal tot sluis III bij de Dongeseweg. Naar de Lovense haven en terug duurt ongeveer 1 uur vanaf de draaibrug Piushaven. Rechtsaf kom je in 2 uur tijd (heen en terug) maximaal tot Biest-Houtakker. Haghorst ligt op zo’n 2 uur varen afstand van Tilburg, heen en terug dus 4 uur. Oirschot is 3 uur varen van Tilburg, heen en terug dus 6 uur.

Meer dan alleen een vaartocht?

Maak er een compleet uitje van! Bekijk onze suggesties om uw vaartocht mee te combineren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Powered by themekiller.com