Sous le Pont: varende concerten

Laten we 'Sous le Pont' maar heel onbescheiden de meest bijzondere concertlocatie van Nederland noemen. Kom maar eens luisteren! In 2017 zijn er 2 concerten.

Publiek en artiest(en) vertrekken samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart als moederschip met daarachter een lange sleep roeiboten naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan. In de scheepjes, ‘Sous le Pont’, geniet u bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een zeer bijzondere sfeer. Daarna volgt nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven. Maximaal aantal deelnemers 75 personen. Let op: deze concerten raken snel uitverkocht, reserveer op tijd!

Bijzonder extraatje: onder het motto ‘Sous le Pont… to De Pont!’ geeft de instapkaart van dit varende concert gratis toegang tot het museum voor hedendaagse kunst De Pont.

3 juni: Hermine Deurloo en Maarten van der Grinten, jazz op mondharmonica en gitaar

UPDATE: Dit concert gemist? Bekijk hier de registraties:

Genieten van filmische sferen, neergezet door haar mondharmonica en zijn gitaar. Zó klonk dat eerder bij Paul WItteman. Het belooft weer een betoverende muziekavond onder de brug te worden. Lees meer >>

9 september: De Heeren van Thans, zang en gitaar >> UITVERKOCHT <<

UPDATE: Dit concert gemist? Bekijk de registratie door Giaworks.

André van den Boogaart, F. van der Meer en Leon van Egmond hebben één ding gemeen: zij spelen gitaar en zingen. Het lot bracht hen bijeen toen zij gevraagd werden voor een rol in de ‘Warme Wintershow’ van Karin Bruers en zij besloten na afloop van deze theatertour verder te gaan als muzikaal trio ‘De Heeren van Thans‘. Zij zingen in de Nederlandse taal, soms melancholisch, soms humoristisch, maar altijd verrassend. Een bijzondere combinatie van drie gitaren en drie Brabantse zangers. De zachte G wordt niet geschuwd!

data zaterdagavonden 3 juni en 9 september
tijd
vertrek tegen zonsondergang
startlocatie Tapperij Burgemeester Jansen, Piushaven 22

speciale prijs € 19,50 p.p. (incl. concert, vaartocht, 1 consumptie en gratis toegang museum De Pont)

kaarten kopen (kies eerst de juiste datum)

info  info@tilburgtewater.nl of bel 06-25515556

Hermine Deurloo door Merlijn Doomernik Maarten van der Grinten

De Heeren van Thans De Heeren van Thans

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Powered by themekiller.com