Sous le Pont: varende concerten

Laten we 'Sous le Pont' maar heel onbescheiden de meest bijzondere concertlocatie van Nederland noemen. Kom maar eens luisteren! In 2018 zijn er 2 concerten.

Publiek en artiest(en) vertrekken samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart als moederschip met daarachter een lange sleep roeiboten naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan. In de scheepjes, ‘Sous le Pont’, geniet u bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een zeer bijzondere sfeer. Daarna volgt nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven. Maximaal aantal deelnemers is 75 personen. Let op: deze concerten raken snel uitverkocht, reserveer op tijd!

Bijzonder extraatje: onder het motto ‘Sous le Pont… to De Pont!’ geeft de instapkaart van dit varende concert gratis toegang tot het museum voor hedendaagse kunst De Pont.

 

>> AFGELAST <<  30 juni 2018: Sanne Rambags en Sjoerd van Eijck

UPDATE: Wegens een naburig dance-event op dezelfde avond, kan het concert Sous le Pont niet doorgaan. In 2019 proberen we opnieuw een concert van Sanne Rambags onder de brug te programmeren.

De stem ligt het dichtst bij het hart. Met warme klanken en een diepe intentie weet zangeres en componiste Sanne Rambags een moment van magie te creëren. Al op jonge leeftijd ontwikkelt zij zich als musicus met een uitgesproken geluid. Ze is als één van de weinige zangeressen van haar generatie in staat om op een open manier te improviseren. Soms met zelfgeschreven teksten en gedichten, dan weer door zich volledig tussen de musici te positioneren. Haar stem heeft een instrumentale functie waarmee zij op zoek gaat naar uitersten, naar nieuwe klanken en naar een eigen geluid. www.sannerambags.nl

 

>> 1 september 2018: Anna Rune, winnares Beste Singersongwriter 2015, zang en toetsen

Anna Rune is een Vlaamse singer-songwriter. In 2011 won ze de Belgische editie van Kunstbende en in 2012 de SABAMprijs tijdens het internationale muziekfestival Imagine. In 2015 won ze de vierde editie van de beste singer-songwriter van Nederland. Daarna speelde ze onder andere op Pinkpop en Sziget.
www.annarune.com

 

data zaterdagavonden 30 juni en 1 september 2018
tijd
vertrek tegen zonsondergang
startlocatie Burgemeester Jansen, Piushaven 22

speciale prijs € 22,50 p.p. (incl. concert, vaartocht, 1 consumptie en gratis toegang museum De Pont)

kaarten kopen (kies eerst de juiste datum)

info  info@tilburgtewater.nl of bel 06-25515556

 

Powered by themekiller.com